SELAMAT DATANG

TESTIMONI

LUANG MASA UNTUK TONTON VIDEO - VIDEO 
DAN 
KISAH KEBAIKAN TITISAN MINERAL INI

Testimonial Pengguna

KES MIGRANE


MASAALAH GOUT


KETUMBUHAN DALAM USUS.

Membantu Menyelesaikan Masaalah Gout
Membantu Menyelesaikan Masaalah Sakit Sendi dan Kebas


Testimoni Hassan Mhd Noor;

Produk TM-1 telah membantu menyelesaikan masalah penyakit saya iaitu sering mengalami sakit sendi di lutut dan siku , kebas di bahagian tangan dan sakit di bahagian pinggang. Biasanya saya akan merasa sakit di bahagian lutut jika menaiki tangga di pejabat atau di rumah. Saya juga sering mengalami sakit di bahagian pinggang jika duduk agak lama dan sukar untuk terus berdiri.

Disamping itu, saya sering mengalami kebas-kebas di bahagian tangan. Saya bersyukur kepada Allah s.w.t kerana telah menemukan saya dengan produk ajaib ini. Selepas saya mengamalkan penggunaan produk TM-1 ini selama seminggu sahaja, saya telah merasa kesakitan tersebut beransur pulih. Saya menggunakan produk TM-1 ini dengan meminum 10 titis di waktu pagi, 10 titis di waktu petang dan 10 titis pada waktu malam.

Kini saya merasa badan saya lebih ringan dan pergerakan saya lebih lancar. Saya akan terus mengamalkan meminum produk TM-1 ini kerana ia telah member kesan kebaikkan kepada tubuh saya. Saya juga telah mengamalkan minuman air di campur dengan TM 1 ini, dan perkara yang mengejukkan saya, bahawa saya sebenarnya juga ada mengidap batu karang yang mana amalan mengambil TM ini telah menghancurkan batu karang tersebut.

Untuk memudahkan saya memperolehi produk TM-1 ini, saya telah mendaftarkan diri sebagai pengedar. Mungkin suatu hari produk ini akan memberi pendapatan sampingan yang lumayan kepada saya dan saya akan memperkenalkan produk TM-1 ini kepada keluarga, rakan-rakan dan sesiapa saja demi untuk membantu memulihkan masalah kesihatan yang dihadapi.


TESTIMONI EN. ROSLI

“Bayangkan setahun lalu, saya dimaklumkan hanya boleh hidup lagi setahun tapi alhamdulilah kini saya hidup dan sihat”

Rosdi bin Muhamad
Kg padang Balang, Gombak, Kuala Lumpur.
Masalah: Kanser paru paru peringkat ke 3 (disahkan pada bulan puasa 2005) Paru paru berair (disahkan pada minggu pertama Hari Raya 2005)

Kerja saya sebagai pemandu van untuk penghantaran barang yang menuntut saya berulang alik dari KL-Ipoh, KL-Kuantan, Mentakab dan KL-Seremban. Saya seorang perokok dan setiap hari saya terdedah kepada asap kenderaan dan habuk ketika memunggah barang dari van.
Pada bulan puasa 2005, ketika memunggah barang yang menyebabkan habuk berterbangan, nafas saya sesak sehingga batuk batuk dan ketika ke Temerloh, demam pula. Setiba di Kuala Lumpur, demam saya menjadi semakin teruk sehingga menggigil dan tiada kudrat untuk mengikat kain pelekat atau mengangkat tangan.

Bila ke klinik, doktor beri ubat gastrik tapi lepas seminggu masih belum baik dan semasa itu saya mesti terus bekerja kerana tidak dapat cuti.
Di hari terakhir puasa (malam raya), kerana keadaan saya yang begitu teruk, anak saudara saya bawa saya ke Hospital Besar Kuala Lumpur. Selepas pemeriksaan X-ray dan darah, doktor tahan saya masuk wad. Tapi saya merayu sebab esoknya nak sambut raya dengan famili. Tapi bila keadaan saya kronik, esoknya saya ke hospital.

Doktor mengesahkan saya mengidapi KANSER PARU PARU peringkat ke3 dan perlu rawatan Chemotherapy.

SURAT DOKTORSelepas 2 minggu, saya dibawa ke IPR (Institut Respiratori), mereka mengesahkan saya juga mengidapi PARU PARU BERAIR dan sebanyak 550 liter lendir berwarna kuning kecoklatan dikeluarkan dan ia dilakukan sebanyak 5 kali, bermakna sejumlah 2,750 liter lendir dikeluarkan!


Untuk rawatan Chemotherapy, saya berulang setiap 2 minggu sekali ke GH, tapi Allah saja yang tahu ketakutan saya untuk rawatan Chemotherapy kerana kesakitannya begitu menakutkan.

Pada bulan Mei 2006,(ketika masih dalam rawatan Chemotherapy) isteri saya beri saya minum air campur TM-1 tanpa maklumkan saya dan yang menghairankan, sakit di dada terus hilang menjadikan isteri saya terus yakin. Kemudian saya amalkan TM-4 dan selepas 2 hari, batuk saya berhenti. Minggu lepas saya telah ke hospital untuk buat CT scan dan doktor telah memaklumkan saya telah sihat.

Cuma isteri saya masih risau saya tidak boleh tinggalkan rokok dan jawapan sayakan ada TM”.

Saya amat yakin dengan produk TM. Alhamdulilah, selepas minun TM-1 selama 5 bulan dan TM-4 selama 3 bulan, saya sembuh.

Bayangkan tahun lepas pada bulan puasa saya dimaklumkan hanya mampu hidup lagi setahun tapi alhamdulilah kini saya sendiri rasa lebih sihat. Bagi anda yang menghadapi pelbagai masaalah kesihatan saya syorkan anda mencuba produk Titisan Mineral ini.

TESTIMONI Puan Suramah


Pn Suramah Bt Wahir
Kampong Bukit Changgang
Banting, Selangor
Saya seorang surirumah dan ibu kepada 5 orang anak. Selepas melahirkan anak ketiga, saya selalu sakit perut. Lepas setahun saya rasa ada benjol dalam usus sebelah kiri, yang semakin hari semakin besar, sebesar buah epal. Ia teramat sakit sehingga saya sukar buang air besar. Saya ingat ia cuma angin dalam perut saja.

Pada 31 Julai 2006, suami saya bawa saya ke klinik Komuniti Bukit Changgong. Doktor mengesahkan saya mengidap Tumor Kolon, terdapat benjolan-benjolan merah di usus kiri yang sudah di tahap kritikal.
Doktor keluarkan surat untuk rujukan 'SEGERA' oleh doktor pakar HTAR Klang. Ketika itu jugak, saya teringat kakak saya juga mengidapi Tumor Kolon dan ususnya sudah dipotong pada tahun 2002 tapi belum sembuh lagi sampai sekarang.

Saya begitu tertekan dan amat sedih, terutamanya mengenangkan nasib anak-anak yang masih kecil. Saya berjumpa rakan karib Pn. Asmah Bt Hashim. Beliau terus suruh saya minum TM-1, 40 titis setiap hari dan saya terus minum hari hari.

2 Ogos 2006, temujanji saya dengan Doktor Pakar HTAR, saya begitu takut dengan apakah nasib saya selepas ini. Doktor pakar buat pemeriksaan berkali-kali untuk kepastian dan seperti tidak percaya surat laporan doktor yang saya bawa. Dengan kuasa Allah yang Maha Berkuasa, suatu keajaiban telah berlaku dan saya amat bersyuku kepada Allah.

Doktor merasa hairan, dalam usus saya tiada lagi benjolan-benjolan berwarna merah dan perut saya tidak keras lagi seperti dilaporkan oleh Doktor Klinik Komuniti. Semasa Doktor Pakar dalam kehairanan, saya pun keluarkan TM-1 dan bertanya adalah kerana TM-1 segala masalah saya hilang? Doktor terus sarankan agar saya dan keluarga terus mengamalkan pengambilan TM-1 dan kongsikan keajaiban TM-1 dengan rakan-rakan lain.

Saya seru semua orang supaya amalkan TM-1 kerana 'mencegah lebih baik dari merawat' dan jangan tunggu sakit baru nak berubat.
Titisan Mineral Adalah Diklaskan Sebagai Makanan